ELABORAREA PROIECTULUI, PARTENERIAT & BUGETARE

Mai jos veți găsi materialele utilizate la evenimentele de informare și pregătire a proiectelor realizate în Moldova pentru Programul de cooperare transfrontalieră în Bazinul Mării Negre. Aceste evenimente au fost prestate în comun de către Autoritatea de gestionare a programului, autoritățile naționale și TESIM și, prin urmare, includ o varietate de materiale.

Pentru fiecare eveniment veți găsi setul participantului, ce include lista documentelor prezentate sau transmise participanților în cadrul evenimentului pentru a-și spori gradul de informare și capacitatea de realizare. Aceste documente sunt oferite în română sau în versiune bilingvă engleză / română.

Ori de câte ori este disponibil, veți găsi și un set de instruire, ce include informații sau materiale suplimentare utilizate de formatori pentru pregătirea evenimentului (cum ar fi o agendă detaliată a instructorului cu metodologie, notițele formatorilor pentru slide-uri, formular de evaluare …). Veți găsi util acest material în cazul în care doriți să desfășurați o instruire proprie. Rețineți că agenda formatorului este disponibilă numai în engleză, celelalte documente incluse sunt de obicei în română sau in versiune bilingvă engleză/română. Vă rugăm să rețineți că experții TESIM de asemenea vă pot sta la dispoziție pentru a vă sprijini în elaborarea instruirilor dvs., dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați la
info@tesim-cbc.eu