Bine ați venit la această platformă de învățare online privind Cooperarea transfrontalieră în cadrul Instrumentului european de vecinătate!

Pe această platformă veți găsi, disponibile în engleză, franceză, rusă și arabă, tutoriale video, îndrumări scrise și materiale de instruire pentru a vă sprijini în elaborarea și implementarea proiectelor dvs.

Veți găsi, de asemenea, disponibile în armeană, georgiană, moldovenească (română), turcă și ucraineană, materiale de instruire prestate în timpul evenimentelor noastre de consolidare a capacităților în respectivele țări.

Puteți utiliza aceste resurse pentru a vă îmbunătăți aptitudinile sau pentru a spori capacitatea altora! Includem și o versiune specifică a materialului formatorilor atunci când acestea sunt disponibile.

Vom actualiza frecvent platforma noastră de învățare online, așa că vă rugăm să reveniți la noi dacă nu ați găsit încă ceea ce căutați.

Vă urăm o educație online fructuoasă și succes în proiectele dvs!

Tutorialele video, materialele în scris de îndrumare și formare incluse în această platformă au fost produse de TESIM (Sprijin tehnic pentru implementarea și gestionarea programelor ENI CBC), proiect finanțat de Uniunea Europeană. Acestea sunt disponibile în mod gratuit spre vizualizare și descărcare. Vă rugăm să faceți referință la sursă atunci când le folosiți pentru organizarea cursurilor. Dacă doriți să accesați materialele scrise în alt format decât PDF, vă rugăm să ne contactați în limba engleză sau franceză la info@tesim-cbc.eu

Cooperarea Transfrontalieră (CBC) este cofinanțată de UE în cadrul Instrumentului european de vecinătate. Află mai multe despre pe ec.europa.eu/enlargement/neighbourhood/cross-border-cooperation sau pe tesim-enicbc.eu